Tisovec navštívil minister práce Milan Krajniak, stretol sa s členmi OZ Pomocnica a navštívil rodný dom V. Clementisa

TISOVEC – Minister práce, sociálnych vecí a rodiny Milan Krajniak navštívil v sobotu (16. 7. 2022) Tisovec. Na návštevu mesta ho pozval okresný šéf hnutia Sme rodina a kandidát na primátora Tisovca Ján Vengrín, ktorý o pracovnej ceste ministra informoval na sociálnej sieti Facebook.

V rámci programu sa šéf rezortu práce stretol so zástupcami občianskeho združenia (OZ) Pomocnica, ktoré vzniklo v roku 2014 s cieľom charitatívnej a misijnej činnosti pre občanov Tisovca a okolia.

Zástupcovia OZ Ivan Kriška a Juraj Maťko informovali pána ministra o ich činnosti a formách pomoci pre ľudí. Pozreli sme si priestory Pomocnice a boli sme oboznámení s čím všetkým pomáhajú ľuďom, od odevov, obuvi cez zdravotnícky materiál a pomôcky, až k potravinovej pomoci a športovým potrebám,“ konkretizoval Vengrín.

Minister mal v programe aj návštevu rodného domu Vladimíra Clementisa, ktorého pamiatku si uctil položením venca. Zúčastnil sa tiež futbalového turnaja internacionálov na ihrisku MŠK Tisovec. Viac o návšteve šéfa rezortu sociálnych vecí sa dočítate priamo na facebookovom profile Jána Vengrína:

Pridaj komentár