Do Tisovca príde v nedeľu Boris Kollár. Zavíta na Deň s rodinou aj do domova dôchodcov

TISOVEC – Predseda Národnej rady SR a šéf hnutia Sme rodina Boris Kollár príde v nedeľu 9. októbra 2022 na návštevu Tisovca. Sobotnik.sk o tom informoval okresný predseda Sme rodina Ján Vengrín, ktorý predsedu parlamentu do mesta pozval.

Boris Kollár príde na základe môjho pozvania, aby ma podporil v rámci mojej predvolebnej kampane na post primátora mesta Tisovec. Zúčastní sa akcie Deň s rodinou, ktorá sa bude konať od 13:30 na priestranstve pred Základnou školou v Tisovci. Aj touto formou tam pozývam širokú verejnosť. Pre deti bude prichystaný program, občerstvenie aj nápoje a dospelým sa bude podávať guľáš,“ priblížil Vengrín.

Ďalším bodom programu predsedu parlamentu v Tisovci je návšteva Domova dôchodcov a domova sociálnych služieb v Tisovci. „Október je mesiacom úcty k starším, takže Boris Kollár ich chce aj touto formou osobne pozdraviť a porozprávať sa s nimi,“ zakončil Vengrín.

Boris Kollár bol v Tisovci aj v máji tohto roka, keď navštívil závod CSM Industry, firmu Ekometal, bryndziareň Brysyrt a rodný dom Vladimíra Clementisa.

Foto: archív J. Vengrína

Pridaj komentár