Halloweenske strašidlá prišli strašiť aj do Komunitného centra OZ KRASR v Hnúšti

HNÚŠŤA – Dňa 31. 10. 2022 do priestorov Komunitného centra (KC) v ubytovni UBYKA v Hnúšti prišli rôzne halloweenske strašidlá na návštevu vo svojich typických strašidelných kostýmoch.

Predstavovali rôzne postavy z histórie alebo aj zo súčasnosti, ako Mortysia z filmu Adamsovcov, rôzni šašovia, Rumburak z rozprávky ale aj rockoví speváci a iné strašidlá, aby spoločne oslávili sviatok Halloween.

Po promenáde v Komunitnom centre sa išli promenádovať po centre mesta, kde sa zastavili v mestskom parku a pri nápise mesta Hnúšťa. Kedže v Hnúšti ešte títo ‚strašidelníci‘ ešte neboli, tak si spoločnou fotografiou, chceli urobiť pamiatku na návštevu tohto mesta.

Po promenáde mestom sa vrátili do priestorov Komunitného centra, kde na nich už čakali sladké, slané ako aj varené dobroty v podobe špagiet a pitia.

Následne si po spoločnej halloweenskej večeri a občerstvení si zahrali svoje strašidelné hry, zatancovali stoličkový ako aj párové a spoločné strašidelné tance.

Na záver všetkých ‚strašidelníkov‘ pracovníci Komunitného centra aj odmenili sladkosťami za nečakanú a príjemnú návštevu plnú dobrej zábavy.

Autorka textu a fotografií: Mária Demeová, KC Hnúšťa

Pridaj komentár