Príslušníci HaZZ mali plné ruky práce v Rimavskej Bani i Ruminciach

RIMAVSKÁ BAŇA/RUMINCE – Okrem dvoch zásahov v Rimavskej Sobote a Hrušove mali gemerskí a novohradskí hasiči počas 17. novembra 2022 prácu aj v Rimavskej Bani a v Ruminciach. O zásahoch informoval Matej Peniak z Operačného strediska HaZZ Banská Bystrica.

V Ruminciach to bola nehoda jedného osobného motorového vozidla a dodávky. Šlo o bočný náraz a zasahovali pri ňom štyria príslušníci HaZZ na dvoch kusoch techniky.

Jedna osoba bola vo vozidle uväznená. Prebiehajú vyslobodzovacie práce. Poskytnutá predlekárska pomoc. Vozidlá boli zabezpečené proti náhodnému pohybu, úniku prevádzkových kvapalín a vzniku požiaru,“ doplnil Peniak.

V Rimavskej Bani šlo o haváriu jedného osobného motorového vozidla. Zasahovali tam štyria príslušníci HaZZ na dvoch kusoch techniky.

Zranené boli dve osoby, bola im poskytnutá predlekárska pomoc a následne boli odovzdané posádke Záchrannej zdravotnej služby. Vozidlo skončilo mimo cesty.  Zabezpečené bolo proti náhodnému pohybu, úniku prevádzkových kvapalín a vzniku požiaru,“ konkretizoval Peniak.

Foto: ilustračné, Sobotnik.sk

Pridaj komentár