BEHYNCE: Pri dopravnej nehode zahynuli štyri osoby

BEHYNCE– Štyri osoby zahynuli pri dopravnej nehode, ktorá sa stala v nedeľu 4. decembra 2022 na štátnej ceste II/532 pri dedine Behynce, miestnej časti mesta Tornaľa v okrese Revúca. Informoval o nej Matej Peniak z Operačného strediska Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) Banská Bystrica.

Šlo o technický zásah pri dopravnej nehode. Dve osobné motorové vozidlá skončili mimo cesty, štyri osoby vo vozidlách nejavia známky života,“ konkretizoval Peniak.

Dodal, že na mieste zasahovali dve vozidlá a štyria príslušníci HaZZ. „Osoby vyslobodzujeme z vozidiel. Vozidlá boli zabezpečené proti náhodnému pohybu, úniku prevádzkových kvapalín a vzniku požiaru,“ konkretizoval Fekiač.

Ako neskôr na Facebooku informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru (KR PZ) v Banskej Bystrici, všetky štyri osoby pri nehode zahynuli.

Podľa doposiaľ zistených informácií 45-ročný vodič osobného auta zrejme prešiel do protismeru, kde sa čelne zrazil s oprotiidúcim autom, ktorého posádku tvorili tri osoby. Všetci štyria účastníci utrpeli zranenia, ktorým na mieste podľahli,“ uviedli policajti s tým, že dopravná nehoda je naďalej v štádiu vyšetrovania.

Foto: KR PZ

Pridaj komentár