Najčítanejšie články na Sobotníku za rok 2021: Zaujímavosti regiónov, ale aj nehody

GEMER/MALOHONT/NOVOHRAD – Rok 2022 je za nami a na jeho konci prinášame pravidelný koncoročný prehľad desiatky článkov, ktoré boli počas neho najčítanejšie. Sú medzi nimi texty o rôznych zaujímavostiach v našich regiónoch, ale aj správy o nehodách.

Tento rok bol pre portál Sobotnik.sk úspešný. Z hľadiska návštevnosti sa v sedemročnej histórii portálu radí na druhé miesto. Vyššie čísla sme zaznamenali len počas prvého roka covidovej pandémie, teda v roku 2020.

Tu sú texty, ktoré našich čitateľov zaujali najviac:

10. Rok 2022 bol i volebným a na desiatom mieste je text so zhrnutím výsledkov komunálnych volieb. Vydali sme ho 30. októbra.

9. Na deviatom mieste je správa o policajnej akcii, v rámci ktorej boli zadržané štyri osoby. Text je z 13. marca.

8. Významná stavba v našich regiónoch, coburgovský kaštieľ v Jelšave, dostáva nové využitie. Písali sme o ňom 15. júna a článok je na ôsmom mieste z hľadiska čítanosti.

7. Na siedmom mieste je článok o dopravnej nehode, ktorá sa stala 5. mája medzi Rimavskou Baňou a Rimavským Brezovom.

6. Aj o priečku vyššie je podobný text, tentoraz o smutnej udalosti pri Bátke. Publikovaný bol 11. mája.

5. V polovici rebríčka je článok o požiari troch bytov, kde zasahovalo až 15 hasičov. Je zo 6. augusta.

4. Štvrtý najčítanejší článok je z 25. apríla a opäť sa týka dopravnej nehody.

3. Tretí najčítanejší článok je z 3. marca. Zaoberal sa odbornou konferenciou o hrade, ktorej sme sa venovali najpodrobnejšie zo všetkých médií.

2. Na druhom mieste je jediný článok, ktorý nevznikol v roku 2022, ale celé tri roky predtým. Publikovaný bol 13. augusta 2019 a týka sa témy, ktorá ľudí evidentne zaujíma – platov starostov. Aj preto sa odvtedy každoročne objavuje v desiatke najčítanejších textov.

1. Na prvej priečke je článok, ktorý sa stihol stať nielen najčítanejším za rok 2022, ale s takmer 40 000 zobrazeniami aj v celej histórii portálu Sobotnik.sk. Je to text o novej atrakcii v sedle Zbojská, umelej jaskyni so Zbojníckymi kúpeľmi. Vydali sme ho 11. februára.

Pridaj komentár