REVÚCA: Piatok v meste oživil Vianočný blšák

REVÚCA – Milé stretnutia s priateľmi, susedmi a známymi, pravá vianočná atmosféra a množstvo originálnych darčekov pod stromček – to všetko zažili v piatok (16. 12.) popoludní návštevníci špeciálneho predvianočného blšieho trhu v Revúcej s názvom Vianočný blšák.

Šlo už o štvrté pokračovanie komunitných blších trhov pod organizačnou hlavičkou Mesta kultúry Revúca. Všetci, ktorým sa doma hromadili zaujímavé a zachovalé, no nepotrebné veci, ktoré by mohli niekoho iného potešiť, ich mohli na blšom trhu predať, darovať alebo vymeniť za niečo, čo by sa zas zišlo im.

Nákupom, predajom či výmenou použitých vecí na blšom trhu účastníci pomáhajú prírode a dávajú druhú šancu na opätovné využitie hodnotným predmetom, ktoré by inak predčasne skončili na smetisku,“ uviedol organizačný tím.

Blší trh sa bude tentoraz niesol v špeciálnom predvianočnom duchu. So svojimi výrobkami naň zavítali aj šikovní miestni remeselníci so svojimi vlastnoručne vyrábanými dielami, ktoré sú priam stvorené ako darček pod vianočný stromček.

Foto: ilustračné, Sobotnik.sk

Pridaj komentár