V Revúcej sa uskutoční Jarný blšák

REVÚCA – Najbližšiu sobotu (18. marca 2023 medzi 11:00 až 16:00 pozýva tím Mesta kultúry Revúca širokú verejnosť na v poradí už piaty komunitný blší trh, nazvaný Jarný blšák.

Tradícia blších trhov v revúckej Mestskej tržnici, ktoré aktuálne pripravujeme každé dva mesiace, vznikla na základe mesta kultúry a veľkého záujmu a pozitívnych odoziev Revúčanov po prvom blšom trhu v júni 2022,“ vysvetlil tím.

Piaty Jarný blšák bude špeciálne tematicky venovaný jarnému obdobiu a Veľkej noci. Návštevníci trhu budú mať možnosť predať, vymeniť, darovať či kúpiť rozličné remeselné výrobky, úžitkové predmety, ozdoby a dekorácie, ktoré k tomuto obdobiu patria.

Nákupom, predajom a výmenou na blšom trhu navyše majú možnosť prispieť k opätovnému využitiu výrobkov, ktoré by inak skončili v odpade a zažiť milé stretnutia s priateľmi, susedmi a známymi.

„Na blšom trhu opäť privítame aj miestnych remeselníkov s ich vlastnoručne vyrobenými remeselnými výrobkami. Miesto na trhu na predaj, výmenu či darovanie výrobkov bezplatne poskytneme každému, kto sa na blší trh prihlási prostredníctvom online formulára na webe Prepni na Revúcu v časti Pridaj sa,“ doplnil tím.

Pre ostatných návštevníkov a nakupujúcich je vstup na blší trh voľný, bez nutnosti registrácie.

Foto: ilustračné

Pridaj komentár