REVÚCA: V Mestskom dome kultúry sa uskutoční Škola fotografie

REVÚCA – Priaznivcov fotografovania z Revúcej a okolia v sobotu 11. marca 2023 tím Mesta kultúry Revúca pozýva na ďalší zo série workshopov Škola fotografie. Témou workshopu bude tentoraz portrétová fotografia.

„Pod vedením profesionálnej fotolektorky Michaely Eliáš z kurzyfotografovania.sk sa naučíme, ako sa stať pánom svetla na svojich fotkách a ako vidieť svetlo, ktoré je pri fotografovaní najdôležitejšie,“ uviedol tím Mesta kultúry Revúca.

Komplexnú prácu so svetlom pri fotení si budú mať účastníci možnosť priamo vyskúšať v praxi pri fotografovaní portrétu. Kurz je vhodný pre začiatočníkov aj mierne pokročilých fotografov, ktorí už vedia používať fotoaparát v manuálnom režime alebo poloautomatických režimoch.

Poplatok za celý 5-hodinový kurz zahŕňajúci teoretickú a praktickú časť je 10 eur. Na kurz si je potrebné doniesť vlastný fotoaparát.

Lektorka Michaela Eliáš sa fotografovaniu aktívne venuje už 17 rokov. Realizuje sa najmä v oblasti portrétnej a reklamnej fotografie. Okrem profesionálneho fotografovania lektoruje kurzy fotografie a grafickej úpravy fotografie. V minulosti 7 rokov vyučovala fotografický dizajn na Škole úžitkového výtvarníctva v Košiciach.

Foto: ilustračné

Pridaj komentár