V Tisovci sa predstaví divadlo Astorka Korzo 90 s predstavením Na koho to slovo padne

TISOVEC – V nedeľu 5. marca 2023 zavíta do Tisovca divadlo Astorka Korzo 90 s predstavením Na koho to slovo padne. Uskutoční sa od 18:00 v v rámci regionálneho divadelného festivalu Slovenské kortyny.

Groteskný príbeh piatich indivíduí uzavretých v jednej miestnosti, v spoločnosti jedného revolvera…“ – to je leitmotív spomínaného divadelného predstavenia Na koho to slovo padne, s ktorým známi herci bratislavského Divadla Astorka Korzo 90 zbierajú úspechy na domácich i zahraničných scénach už viac ako štvrťstoročie.

Skvelý zážitok plný humoru, smiechu a zábavy garantuje herecké obsadenie predstavenia: Lukáš Latinák, Robo Jakab, Vladimír Kobielsky, Juraj Kemka a Marián Miezga. Predpredaj vstupeniek na predstavenie v cene 15 eur prebieha v pokladni Mestského kultúrneho strediska v Tisovci, kde sa predstavenie v nedeľu odohrá.

Upozornenie: v predstavení „Na koho to slovo padne“ sa na javisku fajčí a používajú sa expresívne výrazy. Predstavenie je realizované ako súčasť programu Mesta kultúry Revúca, pod organizačnou hlavičkou obľúbeného regionálneho divadelného festivalu Slovenské kortyny.

Foto: ilustračné, Sobotnik.sk

Pridaj komentár