Hasiči zasahovali pri nehode neďaleko Figy a požiari v Ratkovej

FIGA/RATKOVÁ – V piatok (29. 9.) popoludní mali hasiči v rámci okresov R. Sobota a Revúca plné ruky práce. Ako informovalo Operačné stredisko Hasičského a záchranného zboru (OS HaZZ) Banská Bystrica, príslušníci z hasičských staníc v Revúcej a Tornali boli vyslaní k nehode a požiaru.

Ako informoval Matej Peniak z OS HaZZ, pri Fige sa nehoda stala na hlavnej ceste I/16 a šlo o jedno havarované osobné motorové vozidlo. „Na mieste zasahujú dve vozidlá a štyria príslušníci HaZZ. Zranená osoba je v opatere posádky Záchrannej zdravotnej služby,“ uviedol Peniak.

Ako dodal, vozidlá boli zabezpečené proti vzniku pohybu a požiaru. „Únik prevádzkových kvapalín bol zachytený a zlikvidovaný, cesta zostala prejazdná,“ konkretizoval Peniak.

V Ratkovej zasahovali hasiči zo stanice v Revúcej pri požiari samostatne stojaceho rodinného domu. „Zasahujú dve vozidlá a päť príslušníkov HaZZ, ako aj šesť členov Dobrovoľného hasičského zboru. Ide o požiar v podkrovných priestoroch. Prebiehajú hasiace práce,“ vymenoval Peniak.

Táto udalosť sa, našťastie, zaobišla bez zranení.

Foto: ilustračné, Pixabay.com

Pridaj komentár