Pri víkendovej nehode utrpel vodič z Hnúšte ťažké zranenia

HRACHOVO/VRBOVCE – Vozidlo s detvianskym evidenčným číslom, ktoré havarovalo v noci zo soboty na nedeľu (3. 9.) okolo 1:00 medzi Vrbovcami a Hrachovom, viedol 41-ročný vodič z Hnúšte. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová s tým, že pri nehode utrpel ťažké zranenia.

Vodič vo veku 41 rokov z Hnúšte na osobnom motorovom vozidle Dacia Logan na rovnom úseku cesty neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, stavu a povahe vozovky a iným okolnostiam ktoré mohol predvídať,“ povedala Faltániová.

S autom sa následne dostal do šmyku, prešiel do protismeru a zišiel do priekopy na ľavej strane vozovky, kde prednou časťou narazil do zeme a s autom sa prevrátil nabok. Podľa policajnej hovorkyne je vzniknutá škoda odhadnutá na 3000 eur. „Nehoda je v štádiu objasňovania a rieši ju dopravný inšpektorát v Rimavskej Sobote,“ doplnila.

Na mieste v čase nehody zasahovali všetky záchranné zložky, vrátane zdravotných záchranárov, ktorí vodiča transportovali do Nemocnice Svet zdravia v Rimavskej Sobote.

O udalosti sme písali aj v pôvodnom článku.

Foto: Sobotnik.sk

One Reply to “Pri víkendovej nehode utrpel vodič z Hnúšte ťažké zranenia”

  1. Pingback: Medzi Hrachovom a Vrbovcami skončilo auto mimo cesty - SOBOTNIK.SK

Pridaj komentár