Hasiči zasahovali pri nehode v Chanave aj R. Sobote, zranilo sa niekoľko osôb

CHANAVA – Štyria príslušníci Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) na dvoch kusoch techniky zasahovali v utorok (19. 9.) podvečer pri nehode, ktorá sa stala na ceste II/571 v katastri dediny Chanava na juhu Rimavskosobotského okresu. O udalosti informoval Jozef Fekiač z Operačného strediska HaZZ v Banskej Bystrici.

Ide o dopravnú nehodu jedného osobného motorového vozidla, ktoré sa po nehode nachádzalo mimo štátnej cesty v poli. Príslušníci HaZZ po príchode na miesto udalosti zabezpečili havarované vozidlo proti vzniku požiaru a úniku prevádzkových kvapalín,“ uviedol Fekiač.

Dodal, že dvom osobám bola príslušníkmi HaZZ poskytnutá predlekárska prvá pomoc do príchodu posádky Záchrannej zdravotnej služby (ZZS). „Na mieste udalosti sa nachádzala aj hliadka polície,“ povedal.

Hasiči nadránom zasahovali aj na Sabovej. mestskej časti R. Soboty, kde sa zrazili až tri vozidlá a takisto tam boli zranené osoby.

„Zraneným osobám bola poskytnutá predlekárska pomoc a odovzdané boli posádke ZZS. Vozidlá zabezpečené proti náhodnému pohybu, úniku prevádzkových kvapalín a  vzniku  požiaru,“ doplnil Matej Peniak z operačného strediska.

Foto: ilustračné

Pridaj komentár