Za Tisovcom sa stala nehoda, domiešavač sa zrazil s osobným autom

TISOVEC – Siedmi hasiči na troch kusoch techniky zasahujú aktuálne pri nehode, ktorá sa stala za Tisovcom smerom na sedlo Dielik. O udalosti informovalo Operačné stredisko Hasičského a záchranného zboru (OS HaZZ) SR.

Ide o dopravnú nehodu jedného osobného motorového vozidla s nákladným motorovým vozidlom – domiešavačom. Na mieste udalosti sa nachádzajú celkovo štyria účastníci dopravnej nehody,“ konkretizoval Jozef Fekiač z OS HaZZ.

Príslušníci HaZZ po príchode na miesto udalosti podľa jeho slov zabezpečili havarované vozidlá proti vzniku požiaru a úniku prevádzkových kvapalín. „Dve osoby sa v čase príchodu príslušníkov nachádzali v ošetrení posádky Záchrannej zdravotnej služby. Na mieste udalosti sa nachádza aj hliadka polície,“ doplnil Fekiač.

V správe OS HaZZ sa síce nepíše o uzavretí cesty, ale podľa aktuálnych dopravných informácií z platformy Google Mapy treba v úseku rátať so zdržaním. Podľa informácií z miesta nehody je daný úsek prejazdný striedavo v jednom jazdnom pruhu. Premávku usmerňujú policajti.

Stále je pritom uzavretá aj cesta I/66 na Horehroní pri Bacúchu, kde došlo k nehode kamióna a osobného auta, pričom doprava na Červenú Skalu bola odkláňaná práve na obchádzku cez Tisovec a Muráň.

Foto: ilustračné

Pridaj komentár