Najčítanejšie články na Sobotníku za rok 2023: Hlavne nehody, ale aj vysoká škola a Zlatá Zuzana

Rok sa s rokom stretol a to je okrem iného čas na rebríček najčítanejších článkov na našom portáli Sobotnik.sk. Ako vždy, aj teraz ide o pestrý mix tém, aj keď prevažujú texty o nehodách.

Na úvod treba poznamenať, že i tento rok bol pre Sobotnik.sk, ktorý je stále len nadšeneckým projektom, úspešný. Publikovali sme presne 400 článkov a z hľadiska čítanosti sa rok 2023 zaradil na druhé miesto. Lepší je len „covidový“ rok 2020, ale veríme, že týmto tempom ho o pár rokov z hľadiska čítanosti predstihneme aj počas bežného roka.

A tu už je spomínaných desať najčítanejších textov:

10. Na desiatom mieste je text o nehode, ktorá sa stala v Lučenci. Publikovali sme ho 16. septembra.

9. O priečku vyššie je ďalšia policajná správa. Tentoraz o hľadanom psychiatrickom pacientovi. Článok vyšiel 27. novembra.

8. Aj na ôsmom mieste je krimi správa. Týkala sa nehody v centre Lučenca a vydaná bola 15. septembra.

7. Na siedmom mieste je správa z iného súdka. Zemetrasenie, ktoré malo epicentrum na východnom Slovensku, pocítili aj ľudia v našich regiónoch. Písali sme o tom 9 októbra.

6. Nasleduje opäť text o nehode, tentoraz sa týkal hromadnej havárie pri Fige. Ide o celkom „čerstvý“ článok, napísali sme ho 28. decembra.

5. Čitateľov zaujal aj bizarný incident v Bratislave, kde hlavnú úlohu zohralo auto s rimavskosobotskou poznávacou značkou. Tento článok sme vydali 3. marca.

4. Obľúbenosť článkov o nehodách potvrdzuje aj štvrté miesto a text o nehode v Tornali. Zverejnený bol 29. augusta.

3. Na pomyselnej bronzovej priečke je článok o reštaurácii McDonald’s, ktorá by mala vzniknúť v Rimavskej Sobote. Ide o text z 15. augusta.

2. Druhým najčítanejším textom na našej stránke za rok 2023 je článok o otvorení pobočky vysokej školy v Rimavskej Sobote. Písali sme o nej 23. septembra.

1. Našich čitateľov najviac zaujal text o klenote, ktorý u nás dlhé roky vyrábali šikovní sklári. Ide o článok o nápojovej súprave Zlatá Zuzana a publikovaný bol 23. júla.

Pridaj komentár