R. SOBOTA: Polícia vyšetruje hromadnú bitku, napadnutí boli traja muži

Hromadná bitka

RIMAVSKÁ SOBOTA – V prípade hromadnej bitky, ktorá sa udiala v utorok (16. 1. 2024) na autobusovej stanici v Rimavskej Sobote, aktuálne polícia vykonáva previerky a zhromažďuje všetky dostupné a potrebné dôkazy. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru (KR PZ) na svojej oficiálnej facebookovej stránke Polícia SR – Banskobystrický kraj.

Vykonávame aj ďalšie úkony smerujúce k riadnemu objasneniu celej udalosti. K zraneniam osôb nateraz nebudeme poskytovať bližšie informácie. Po vykonaní všetkých potrebných úkonov a vyhodnotení všetkých dôkazov sa rozhodne o ďalšom postupe,“ uvádza KR PZ.

Ako dodalo, v utorok prijala polícia v Rimavskej Sobote v tejto veci trestné oznámenie, pričom šlo o podozrenie z výtržníctva a ublíženia na zdraví. „Podľa doterajších zistení v popoludňajších hodinách skupina viacerých osôb na ulici pri autobusovej stanici údajne fyzicky napadla troch mužov z Rimavskej Soboty,“ priblížilo KR PZ.

Operačné stredisko po prijatí oznámenia vyslalo na miesto incidentu hliadku polície z Rimavskej Soboty. „Skupina útočníkov sa po ich príchode už na mieste nenachádzala. Policajti spolu so záchranármi pomáhali zraneným mužom,“ zakončila polícia.

Foto: Polícia SR – Banskobystrický kraj

Pridaj komentár