Známy rimavskosobotský DJ Just Frost už nie je medzi nami. Ľubomír Rác žil hudbou celý život

RIMAVSKÁ SOBOTA – Jeden z najznámejších rimavskosobotských hudobníkov už nie je medzi nami. Ľubomír Rác, známy ako DJ Just Frost, zomrel vo veku 34 rokov na náhle zdravotné komplikácie. Úmrtie potvrdila na Facebooku jeho matka Janka Pavelová Rácová.

„Najhoršia bolesť pre mamu je, keď stratíte dieťa, aj keď veľké a dospelé, ale dieťa. Najhoršie je, keď je to rýchle a nečakané. Ľubko – Len Frost – Just Frost – od dnes robí zábavu v nebi,“ napísala na svojom profile.

Ľubomír Rác sa DJ-ingu venoval vyše 20 rokov, ako pred zhruba rokom informoval portál Vobraze.sk v podrobnom článku o tomto umelcovi. S hudbou začínal ešte ako malý chlapec, aj vďaka otcovi, ktorý mal blízko k moderným technológiám.

„Doma sme mali kotučák, prvú vežu, ja som mal prvý walkman a hlavne satelit. Ten mi otvoril dvere do sveta hudby na tú dobu nenormálnym spôsobom, s otcom sme klipy nahrávali na kazety a potom sme si ich púšťali,“ uviedol Rác pre Vobraze.sk.

Na pódiách vystupoval DJ Just Frost s mnohými známymi slovenskými hudobníkmi a dôležitá časť jeho života je spätá aj s klubom Montego. V ňom nielen vystupoval, ale v záverečnej fáze jeho fungovania bol i jeho prevádzkovateľom.

Hudobníkovej mame vyjadrili sústrasť na sociálnej sieti stovky ľudí a priamo na umelcovom profile na Facebooku mu mnohí jeho priatelia, kolegovia a známi zanechali dojemné odkazy:

Česť jeho pamiatke. Redakcia Sobotnik.sk vyjadruje pozostalým úprimnú sústrasť.

Foto: Facebook.com/Len Frost