Medzi R. Janovcami a Pavlovcami sa stala nehoda, cesta bola neprejazdná

R. JANOVCE/PAVLOVCE – Dve osoby utrpeli zranenia pri dopravnej nehode ktorá sa stala v sobotu (3. 2.) večer na ceste II/531 medzi Rimavskými Janovcami a Pavlovcami.

Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky. Cesta bola v danom úseku neprejazdná zhruba dve hodiny, podľa informácií z facebookovej skupiny Dopravný servis RS a okolie (SR) ju napokon sprejazdnili pred 22:00 hodinou.

O nehode informovalo Operačné stredisko Hasičského a záchranného zboru (OS HaZZ) Banská Bystrica s tým, že na mieste sú štyria príslušníci HaZZ s jedným služobným vozidlom. „Príslušníci pomohli naložiť dve osoby do vozidiel poskytovateľa záchrannej zdravotnej služby, zabezpečili havarované automobily proti vzniku požiaru,“ uviedol Ján Gašo z OS HaZZ.

Pri nehode sa zrazili dve osobné autá. Jedno s lučeneckým evidenčným číslom skončilo po zrážke vedľa cesty, druhé zase na opačnom kraji vozovky. Na mieste bola okolo 21:15 už aj odťahová služba, zranené osoby boli transportované do rimavskosobotskej nemocnice.

Cesta zostala po nehode znečistená úlomkami z vozidiel. Udalosť policajti dokumentovali, čo si vyžiadalo dočasné úplné uzavretie cesty II/531 medzi obidvomi spomínanými obcami.

K havárii došlo v miernom stúpaní pred Pavlovcami, čo je úsek, kde sa v minulosti stalo už niekoľko nehôd. K jednej zo zatiaľ posledných došlo koncom roka 2022 a informoval o nej portál MyNovohrad.sme.sk.

One Reply to “Medzi R. Janovcami a Pavlovcami sa stala nehoda, cesta bola neprejazdná”

  1. Pingback: Desivá nehoda pri Rimavskej Sobote: Jedno auto na šrot, druhé v priekope. Cesta bola uzavretá - iStream.sk

Pridaj komentár