Do R. Soboty prišla ministerka Denisa Saková, navštívila mestský úrad aj priemyselný park

Denisa Saková počas rokovaní s firmou Wnkelmann. Foto: Facebook.com/Denisa Saková
Denisa Saková počas rokovaní s firmou Wnkelmann. Foto: Facebook.com/Denisa Saková

RIMAVSKÁ SOBOTA – Na nečakanú návštevu Rimavskej Soboty zavítala vo štvrtok (22. 2. 2024) ministerka hospodárstva Denisa Saková. V meste sa zastavila počas pracovnej cesty do Košíc.

Na mestskom úrade v Rimavskej Sobote absolvovala pracovné stretnutie s primátorom Jozefom Šimkom. Neskôr si bola pozrieť aj areál pripravovaného štátneho priemyselného parku medzi Sobôtkou a Kľačanmi. Práve priemyselný park bol zrejme hlavným dôvodom jej náhlej návštevy.

Tá nebola vopred ohlásená médiám a nevyšla ani v prehľade očakávaných udalostí, ktoré každodenne zverejňuje Tlačová agentúra SR. Informáciu o návšteve nezverejnila ministerka na svojej oficiálnej facebookovej stránke, ani na stránke rezortu hospodárstva. Rovnako o návšteve zatiaľ neinformoval rimavskosobotský primátor.

Denisa Saková o pripravovanom priemyselnom parku v Rimavskej Sobote naposledy oficiálne informovala koncom novembra 2023. Vtedy na svojom facebookovom profile uviedla, že rokovala so zástupcami investora, ktorý má priniesť takmer 500 pracovných miest do regiónu Rimavskej Soboty.

S predstaviteľmi spoločnosti Winkelmann vedieme náročné rokovania, pomocou ktorých sa snažíme dobehnúť míľniky, ktoré zanedbali predchádzajúce vlády. Našim cieľom je spoločne identifikovať možnosti, čo všetko ešte spoločne môžeme urobiť, aby ľudia v tomto regióne mohli čo najskôr pracovať,“ napísala vtedy ministerka hospodárstva SR.

Foto: Facebook.com/oficiálny profil ministerky hospodárstva D. Sakovej

One Reply to “Do R. Soboty prišla ministerka Denisa Saková, navštívila mestský úrad aj priemyselný park”

  1. Pingback: Priemyselný park v R. Sobote bol v sklze, tvrdí ministerka Saková - SOBOTNIK.SK

Pridaj komentár