Mladý muž z okresu Poltár si objednal masérku, napokon na ňu vytiahol nôž

POLTÁR – Obvinenie zo zločinu lúpeže vzniesol vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru (PZ) v Bratislave IV uplynulú sobotu 29-ročnému Patrikovi K. z okresu Poltár. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo PZ v Bratislave na svojej oficiálnej facebookovej stránke Polícia SR – Bratislavský kraj.

Muž s úmyslom objednania masáže telefonicky kontaktoval poškodenú, ponúkajúcu svoje masérske služby. Následne po dohodnutí termínu prišiel do jej bytu, kde po vstupe neváhal a vytiahol z vrecka nôž s výhražnými slovami, aby mu dala všetky peniaze, inak ju zabije,“ opísali policajti priebeh skutku.

Poškodená z obavy o svoj život odovzdala mužovi finančnú hotovosť vo výške 400 eur. „To mu však nestačilo, a preto skontroloval aj iné miestnosti bytu. Na pracovnej doske v kuchyni našiel ďalších 50 eur, ktoré neváhal odcudziť,“ doplnilo bratislavské KR PZ.

Policajti v krátkej dobe dotyčného muža obmedzili na osobnej slobode a eskortovali na policajný útvar. Tam po vykonaní potrebných úkonov vyšetrovateľ okrem obvinenia spracoval aj podnet na návrh na vzatie obvineného do väzby.

Súd návrhu vyhovel a 29-ročný Patrik K. je aktuálne umiestnený vo väzbe,“ zakončili policajti.

Pridaj komentár