REVÚCA: Žena sa vozila po meste na streche auta (VIDEO)

Žena na streche auta Revúca

REVÚCA – Policajti v Revúcej riešia priestupok proti bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky, ktorého sa dopustila 33-ročná žena z Revúcej. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru (KR PZ) v Banskej Bystrici na svojej oficiálnej facebookovej stránke Polícia SR – Banskobystrický kraj.

Miesto vedľa vodiča sa jej asi nezdalo dosť dobré a tak si sadla na strechu VW Touareg a takto sa vozila po Revúcej. Táto jej ‚spanilá jazda‘ zjavne neprekážala ani vodičovi,“ uvádzajú policajti.

Ako dodávajú, táto udalosť sa našťastie zaobišla bez zranení, ale neostane bez povšimnutia správneho orgánu, ktorý bude rozhodovať o sankcii. „Jazdite zodpovedne a nehazardujte so svojim zdravím! Stačí okamih a následky môžu byť fatálne, potom je už na akúkoľvek ľútosť neskoro,“ apelujú policajti.

Banskobystrická krajská polícia zverejnila aj video z jazdy, ktoré zachytil kamerový systém v Revúcej. Je na ňom vidieť, že na strechu sa dostala cez strešné okno, cez ktoré má do auta spustené nohy a sedí na jeho okraji. Rukami sa pridržiava ližín auta, ale v jednej chvíli ich aj dvíha.

Foto: reprosnímka Facebook.com/Polícia SR – Banskobystrický kraj

Pridaj komentár