V bytovke v Poltárskom okrese vybuchla plynová bomba. Jedna osoba je zranená

CINOBAŇA – Jedna osoba utrpela zranenia pri výbuchu plynovej bomby, ku ktorému došlo dnes (3. 5. 2024) v Cinobani v Poltárskom okrese. O prípade informuje na svojej facebookovej stránke Operačné stredisko Záchrannej zdravotnej služby.

„Na adresu sme vyslali ambulanciu rýchlej zdravotnej pomoci. Zatiaľ máme informáciu o jednej zranenej osobe. Zasahuje polícia a hasiči,“ uvádza operačné stredisko.

DOPLNENÉ 11:45: Podľa portálu TVnoviny.sk je situácia na mieste už pokojná a v bytovke nič nehorí.

DOPLNENÉ 20:23: Ako informovala banskobystrická krajská polícia, pri incidente sa zranili až tri osoby. „Dve z nich, 38-ročného muža a 70-ročnú ženu na mieste ošetrili posádky rýchlej zdravotnej pomoci, 39-ročného muža previezli do nemocnice,“ uviedli policajti.

Doplnili, že podľa predbežných zistení z miesta udalosti domáci menili plynovú bombu, či však má táto skutočnosť súvis s dnešným incidentom ukáže až ďalšie vyšetrovanie.

Na mieste tiež zasahovali príslušníci HaZZ z Lučenca a Poltára so štyrmi kusmi techniky, privolaný bol aj zisťovateľ príčin vzniku požiarov. Evakuácia obyvateľov nebola potrebná.

Všetky bližšie okolnosti a príčiny tejto udalosti sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Foto: ilustračné, Unsplash.com

Pridaj komentár